Xado Magyarország

Tisztelt Vásárlónk,
 
Üzleteink nyitvatartása - a koronavírussal kapcsolatos intézkedéseknek megfelelően - a megszokottól eltérően 8:00 - 15:00-ra korlátozódik. 15:00 és 16.30 között telefonos ügyfélszolgálatot tartunk, így kérdéseire szívesen válaszolunk, rendelését fel tudjuk venni és azt másnap reggel nyitásra előkészítjük Önnek.
 
Amennyiben élne ezen lehetőséggel, hívja +3-1-388-88-22  telefonszámot.
 
Webáruházunkban leadott rendeléseit továbbra is a megszokott ügymenet szerint teljesítjük. A délig leadott rendeléseket még az aznapi futárral feladjuk. 
 
Bár üzletünkben rendelkezésre állnak a megfelelő higiéniás eszközök, nem lehet eléggé hangsúlyozni a jelen körülmények között elengedhetetlen távolságtartást. Ennél fogva arra kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy a megvenni kívánt termékeket rendelje meg előre - weboldalunkon vagy telefonos ügyfélszolgálatainkon -, ezáltal csökkentve a személyes érintkezés mértékét, egyúttal segítve a koronavírus járvány ellen tett erőfeszítéseket.
 
Köszönjük megértését!

 

 

 

 

 

 

A XADO az egyetlen technológia a világon, amely működés közben képes a kopott, súrlódó fém alkatrészek feljavítására. A XADO termékek hatóanyaga: a REVITALIZANT, amely a súrlódó fémfelületek közé jutva katalizátorként elindítja a revitalizálás folyamatát. Ennek során feldúsul a fémfelületek széntartalma, fém-fémkarbid, végül gyémánt keménységű kopásálló, új fémkerámia réteg alakul ki. Nem alkot külön réteget, beleötvöződik és elválaszthatatlanul kötődik a fémfelületbe
Bővebben>>

 

A XADO Revitalizant NEM olajadalék!! A XADO Revitalizant NEM befolyásolja az olaj karakterisztikáját vagy viszkozitását, habár az olajat használjuk, hogy a XADO eljusson a motor mozgó alkatrészeihez...

 

Xado revitalizáló,motorolaj, fémkerámia adalék a gépjármű javításban

xado elhasznált felület 1

A felület elhasználódása, kopása
A súrlódó felületekről, működés közben, a terhelések illetve a külső szennyeződések hatására, fématomok, atomcsoportok szakadnak ki, melyek a kenőolajba kerülve további felületi sérüléseket okoznak.

2

A revitalizáció kezdete
A revitalizáló anyagot a kenőanyag juttatja el a súrlódó felületek közé, ahol az katalizátorként feldúsítja a felület széntartalmát és elindítja a fémkarbid - fémkerámia réteg kialakulását. A revitalizáció a legkopottabb felületeken indul meg először, mert itt a legnagyobbak a kristályszerkezetek sérülései, melyek mágnesként vonzzák magukhoz a revitalizáló anyagot.

3

Az új felület képződése
Percekkel a revitalizálás megkezdődése után, a felületről a korábban levált fémkopadékok részvételével, új fémkerámia védőréteg alakul ki. A felületi sérülések eltűnnek, a folyamat lelassul, majd leáll.

4

A felületképződés befejeződése
Az új felület üvegszerű, átlátszó és sima. Fizikai szerkezete valójában karbidokkal és karbonnal erősített fém. A karbontartalom a felszínen a legmagasabb, ahol gyémántkeménységű rétegek alkot. A revitalizálás végeredménye egy viszonylag flexibilis alapokra épült extra kemény kopásálló felület.

 

  A fémfelület 100x-os nagyításában fe- lületkezelés előtt jól látható a sérülés. A revitalizáló anyagot a felületre juttatva a fémkerámia réteg létrejön, mintegy "begyógyítva a fémfelület sebeit"   500 km távolság megtétele után a felületi sérülés teljesen eltűnt. A revitalizáció eredményeképpen egy tökéletesen sima fémkerámia védőréteg jön létre az alkatrész felületén
 

 

 

 

 

Hírek, Cikkek

  • Mottec Lánc spray
    Mottec Lánc spray Miért különleges a XADO - Mottec Professional - lánc spray? Csak a  Xado- Mottec Professional-lánc…
  • Xado a TecDoc-ban
    Xado a TecDoc-ban A xado motor és váltó olajokat megtalálhatja a TecDoc adatbázisában, így ha a TecDocban keres…
Összes cikk
xado.com

Kosár

 x 
A kosár üres

Belépés

XADO Revitalizálók

Xado Katalógus

Zetor traktor

;