Maximális teljesítmény a megtakarításban. (2)

Fogyaszthatna kevesebbet az autó?

Lehetne jobb a teljesítmény?

Működhetne megbízhatóbban?

Tagadjon le autója korából éveket - újítsa fel fémkerámiával!

A XADO laboratóriumában olyan nanorészecskéket fejlesztettek ki, amelyek magas hőmérsékleten atomi szinten regenerálják a kopott fémfelületeket. Így autója teljesítménye már 100 km futás után érezhetően javul.
 

Hogyan működik a XADO 1 Stage fémkerámia revitalizáló?

XADO Stage1 működése
1 A felület elhasználódása, kopása
A súrlódó felületekről, működés közben, a terhelések illetve a küldő szennyeződések hatására, fématomok, atomcsoportok szakadnak ki, melyek a kenőolajba kerülve további felületi sérüléseket okoznak.
2 A revitalizáció kezdete
A revitalizáló anyagot a kenőanyag juttatja el a súrlódó felületek közé, ahol az katalizátorként feldúsítja a felület széntartalmát és elindítja a fémkarbid - fémkerámia réteg kialakulását. A revitalizáció a legkopottabb felületeken indul meg először, mert itt a legnagyobbak a kristályszerkezetek sérülései, melyek mágnesként vonzzák magukhoz a revitalizáló anyagot.
3 Az új felület képződése
Percekkel a revitalizálás megkezdődése után, a felületről a korábban levált fémkopadékok részvételével, új fémkerámia védőréteg alakul ki. A felületi sérülések eltűnnek, a folyamat lelassul, majd leáll.
4 A felületképződés befejeződése
Az új felület üvegszerű, átlátszó és sima. Fizikai szerkezete valójában karbidokkal és karbonnal erősített fém. A karbontartalom a felszínen a legmagasabb, ahol gyémántkeménységű rétegek alkot. A revitalizálás végeredménye egy viszonylag flexibilis alapokra épült extra kemény kopásálló felület.

 

Válasszon autójához a XADO termékei közül:

XADO Stage1 XADO Stage1 XADO Stage1 XADO Stage1
XADO Maximum 1 Stage
Kifejezetten a 20 000 kilométert már megtett motorokra tervezték. Helyreállítja a kopott alkatrészek geometriáját és maximális kopás elleni védelmet nyújt kb. 100 000 kilométerig.
XADO New Car 1 Stage
Kifejezetten új autómotorok számára készült, és maximális, kopás elleni védelmet nyújt kb. 100 000 km-ig. Biztosítja az új motor legmagasabb szintű védelmét és az alkatrészek összecsiszolódását a bejáratási idő alatt.
XADO Tuning
A terméket speciálisan arra fejlesztették, hogy elvégezze a kopó alkatrészek "finombeállítását" a minimális súrlódási veszteség és a leghosszabb élettartam érdekében.
XADO HighWay
A terméket speciálisan arra fejlesztették, hogy nagy sebességnél illetve nagy terhelésnél védje a motor alkatrészeit.

 

Minden egység megújul!

A XADO termékcsalád a motor, a hidraulika, a váltó, a kormányszervo és az üzemanyag adagolók revitalizálását is megoldja, lépjen tovább, és válasszon a termékek közül itt...

XADO webshop

 

XADO - autója hosszú életének titka!

Hírek, Cikkek

  • Mottec Lánc spray
    Mottec Lánc spray Miért különleges a XADO - Mottec Professional - lánc spray? Csak a  Xado- Mottec Professional-lánc…
  • Xado Maximum hatásvizsgálata
    Xado Maximum hatásvizsgálata XADO Maximum Diesel Truck hatásvizsgálata Volvo 670 Cummins diesel motorja 1,2 millió km futásteljesítmény után…
Összes cikk
xado.com

Kosár

 x 
A kosár üres

Belépés

XADO Revitalizálók

Xado Katalógus

Zetor traktor

;