2013. június 21.

Anti-aging

Ami az autódnak is jár

Egy kis ráncfelvarrás sosem árt. Az optikai tuning azonban még nem minden. Az autódnak belülről is meg kell fiatalodnia!

Kilométerek ezreivel, sőt akár százezreivel dicsekedhet egy-egy  idősebb autó. Az út pora nem csak kívülről, de belülről is jócskán megkoptatja kedvenc járgányunk alkatrészeit. Van néhány dolog, amit egyszerűen kicserélünk és veszünk bele újat. A motor nem ezek közé tartozik...

gépkscsi motor kezelés xado 1stage revitalizáló adalékkalAz autó szíve-lelkéről van szó, amire igenis oda kell figyelni. A légszűrőket rendszeresen cserélni kell, és a motorolajjal sem árt spórolni, a kopás ugyanis nem kímél semmit. Apropó kopás.

Ez az, ami a 10- 15, vagy még öregebb járgányoknál már letagadhatatlanul jelen van. Egy kicsit hangosabb lesz a motor, nő az üzemanyag-fogyasztás és szépen lassan a motor teljesítménye valamint élettartama is csökken. Ez az eddig irreverzibilis folyamatnak gondolt tényező most ellenfélre akadt. A Xado termékek hatóanyaga a „Revitalizant” a súrlódó fémfelületek közé jutva katalizátorként elindítja a revitalizálás folyamatát. Ez feldúsítja a fémfelületek széntartalmát. Először fém-karbamid, majd gyémánt keménységű kopásálló, fémkerámia réteg alakul ki a fémfelületeken.

Az előnye abban rejlik, hogy nem külön réteget alkot a felületen, hanem elválaszthatatlan része lesz a kezelt területnek.

A Xado a hatóanyagot többféle termékében is felhasználta, így nemcsak a motor, de az autó más elkopott részei (csapágyak, váltó, fogaskereket, szervomotor, stb.) is feljavíthatók vele. A hatóanyag használata után az autó úgymond egy kis anti-aging kúrán megy keresztül, melynek pozitív hatását a motor teljesítményének és a kompressziónak a növekedése, a kisebb üzemanyag-, valamint olajfogyasztás, a halkabb és dinamikusabb motor fogja tükrözni. Ezek után letagadhatunk 10 évet az autónk motorikus korából.

 

ISMERJE MEG A TERMÉKEKET:

xado 1stage | autó javítás

XADO GÉL 1STAGE

 

XADO 10124
27 ml
Webshop ár: 8.098 Ft

Tovább a termék adatlapjára..

Tovább a webshopba..

Hírek, Cikkek

  • Anti-aging
    Anti-aging Ami az autódnak is jár Egy kis ráncfelvarrás sosem árt. Az optikai tuning azonban még…
  • Interjú Béza Dániel autószerelővel
    Interjú Béza Dániel autószerelővel ► Mióta használsz Xado motorolajokat? Körülbelül másfél éve. Tavaly szezon elején kezdtük el használni elsősorban négyütemű…
Összes cikk
xado.com

Kosár

 x 
A kosár üres

Belépés

XADO Revitalizálók

Xado Katalógus

Zetor traktor

;