2013. augusztus 15.

Félti új autóját a motorkopástól?

Ugye Ön is szeretné megvédeni új autóját a motorkopástól? Sokan azt gondolják, a kopás csak a régi autók átka, pedig nem így van. Ha nem kezdi el időben a kopásgátlók és revitalizálók használatát, súlyos következmények adódhatnak.

 

A motor kopásának egyik legfőbb oka a hidegindításkor és a szélsőséges körülmények között fellépő kenéshiány. 


Tudta, hogy egyetlen hidegindítás kb. 200 km haladásnak megfelelő motorkopást idéz elő? A városi "megáll és újraindul" vezetési stílus szintén kedvezőtlen a motor élettartamára nézve, mivel ez esetben az olaj nem melegszik fel kellőképpen. 


Minden autós érdeke, hogy kiküszöbölje a motorkopást előidéző problémákat és erőfeszítéseket tegyen a megelőzésre.


 

Az új autóval rendelkezők különös figyelmet kell, hogy fordítsanak a motor védelmére. A Xado revitalizáló segítségével egy lépésben megvalósítható a kopás elleni védelem! A Xado revitalizáló egy speciális eljárás során gyémántkeménységű, kopásálló fémkerámia réteget képez a súrlódó fémfelületek mentén, megelőzve ezzel a felületi sérülések kialakulását. 

Az új réteg sokkal keményebb és simább, mint az eredeti fém alkatrész és mintegy 100 000 kilométerig megmarad, hatékonyan védve a motort a sérülésektől. Annak érdekében, hogy új autója kellő ideig szolgálja Önt, mindent meg kell tennie, hogy megelőzze a komolyabb sérülések és kopások kialakulását!

 

 

ISMERJE MEG A TERMÉKEKET:

xado 1stageXADO GÉL 1STAGE

XADO 10124
27 ml

 

Tovább a webshopba..
Tovább a termék adatlapjára..

Hírek, Cikkek

Összes cikk
xado.com

Kosár

 x 
A kosár üres

Belépés

XADO Revitalizálók

Xado Katalógus

Zetor traktor

;