Elszakadt a féltengelycsukló porvédő sapkája

A féltengelycsukló gumiharang kiszakadásának megelőzéséhez szemrevételezéssel ellenőrizni kell azok állapotát. Ajánlatos már a kisebb szakadások, repedések megjelenésekor kicserélni, mielőtt teljes szétroncsolódna. Ez gyakrabban előfordul öreg autók esetében a gumi elöregedése és keményedése, valamint a repedések megjelenése miatt. Ha a gumiharang kiszakadt, akkor ki kell cserélni.

 

 

 Javaslatok


Ha ez a közelmúltban történt, de a kardán még nem sérült meg, akkor ajánlatos szétszerelni az egységet és kitisztítani belől a régi zsírt. Ezután töltse fel XADO féltengelycsukló  zsírral a hátralévő élettartamra. Szerelje be a kardántengelyt az új gumiharanggal együtt.
 
Ha a féltengelycsukló
gumiharangja már régen kiszakadt és el is szennyeződött, akkor felgyorsulhatott az alkatrészek kopása és recsegés hallható a jármű kanyarodásakor. Ajánlatos lecserélni a hagyományos zsírt XADO javítózsírra a hiba javításáig. Olvassa el a „Recseg a féltengelycsukló” fejezetet.

 

Hírek, Cikkek

  • Vitalitás a motornak
    Vitalitás a motornak újjászületés az elkopott alkatrészeknek Aki ért az autókhoz jól tudja, működés közben egyes fém alkatrészek…
  • JET 100 pancserteszt
    JET 100 pancserteszt JET 100 adalék hatása a benzin vizesedésére Ajánljuk motorosoknak és benzines autóikat télen pihentetőknek Jön…
Összes cikk
xado.com

Kosár

 x 
A kosár üres

Belépés

XADO Revitalizálók

Xado Katalógus

Zetor traktor

;