Elszakadt a féltengelycsukló porvédő sapkája

A féltengelycsukló gumiharang kiszakadásának megelőzéséhez szemrevételezéssel ellenőrizni kell azok állapotát. Ajánlatos már a kisebb szakadások, repedések megjelenésekor kicserélni, mielőtt teljes szétroncsolódna. Ez gyakrabban előfordul öreg autók esetében a gumi elöregedése és keményedése, valamint a repedések megjelenése miatt. Ha a gumiharang kiszakadt, akkor ki kell cserélni.

 

 

 Javaslatok


Ha ez a közelmúltban történt, de a kardán még nem sérült meg, akkor ajánlatos szétszerelni az egységet és kitisztítani belől a régi zsírt. Ezután töltse fel XADO féltengelycsukló  zsírral a hátralévő élettartamra. Szerelje be a kardántengelyt az új gumiharanggal együtt.
 
Ha a féltengelycsukló
gumiharangja már régen kiszakadt és el is szennyeződött, akkor felgyorsulhatott az alkatrészek kopása és recsegés hallható a jármű kanyarodásakor. Ajánlatos lecserélni a hagyományos zsírt XADO javítózsírra a hiba javításáig. Olvassa el a „Recseg a féltengelycsukló” fejezetet.

 

Hírek, Cikkek

  • Mottec Lánc spray
    Mottec Lánc spray Miért különleges a XADO - Mottec Professional - lánc spray? Csak a  Xado- Mottec Professional-lánc…
  • Xado Maximum hatásvizsgálata
    Xado Maximum hatásvizsgálata XADO Maximum Diesel Truck hatásvizsgálata Volvo 670 Cummins diesel motorja 1,2 millió km futásteljesítmény után…
Összes cikk
xado.com

Kosár

 x 
A kosár üres

Belépés

XADO Revitalizálók

Xado Katalógus

Zetor traktor

;