Rovarmaradványok

A nyári időszakban hosszú utak során rovarmaradványok jelennek meg az autó karosszériájának elülső részén, amelyeket nagyon nehéz eltávolítani hétköznapi, kézi vagy érintésmentes mosásnál használt tisztítószerekkel.

Fontos hogy a rovarmaradványokat azonnal el kell távolítani az út után, különben a fényezés súlyosan károsodik. A rovarok savakat tartalmaznak, amelyek károsak a lakkra, a festékre és a karosszéria műanyag és krómozott alkatrészeire is. A lökhárítón, a motorháztetőn és általánosan az autón lévő régi rovarmaradványokat drága vegyszer alkalmazásával sem lehet teljesen eltűntetni. Az ilyenfajta szennyeződéseket csak a karosszéria abrazív polírozásával lehet eltüntetni, a sérült réteg eltávolításával.

 Javaslatok


Ez a probléma könnyen orvosolható koncentrált VERYLUBE rovarmaradvány-eltávolító segítségével.
 
Egy csomag VERYLUBE rovarmaradvány-eltávolító (20 ml) hozzáadásával az ablakmosó folyadékhoz, hatékonyan eltávolíthatók a rovarmaradványok a szélvédőről.

 

Gyakorlati tanács


A mosókban általában felárat kérnek a rovarmaradványok eltávolításáért. Ezért kell rovarmaradvány-eltávolítóval lekezelni a szennyezett részeket mielőtt mosatni viszi az autót. Ezzel két legyet üt egy csapásra: gyorsan eltávolítja a rovarmaradványokat és pénzt takarít meg.

 

Hírek, Cikkek

  • A Xado revitalizant hatásai
    A Xado revitalizant hatásai V. Zozulia, D. Isakov (XADO, Ukrajna) Z. Kolupaieva, A.Pugachev, S.Syrovitskii (NTU KhPI, Ukrajna) A SÚRLÓDÁSI…
  • Hatékonysági tanúsítvány
    Hatékonysági tanúsítvány A mellékelt jegyzőkönyv hat diesel tehergépkocsi, 3 éven át tartó vizsgálatát tartalmazza. Az összefoglaló  eredmény szerint a …
Összes cikk
xado.com

Kosár

 x 
A kosár üres

Belépés

XADO Revitalizálók

Xado Katalógus

Zetor traktor

;