Rovarmaradványok

A nyári időszakban hosszú utak során rovarmaradványok jelennek meg az autó karosszériájának elülső részén, amelyeket nagyon nehéz eltávolítani hétköznapi, kézi vagy érintésmentes mosásnál használt tisztítószerekkel.

Fontos hogy a rovarmaradványokat azonnal el kell távolítani az út után, különben a fényezés súlyosan károsodik. A rovarok savakat tartalmaznak, amelyek károsak a lakkra, a festékre és a karosszéria műanyag és krómozott alkatrészeire is. A lökhárítón, a motorháztetőn és általánosan az autón lévő régi rovarmaradványokat drága vegyszer alkalmazásával sem lehet teljesen eltűntetni. Az ilyenfajta szennyeződéseket csak a karosszéria abrazív polírozásával lehet eltüntetni, a sérült réteg eltávolításával.

 Javaslatok


Ez a probléma könnyen orvosolható koncentrált VERYLUBE rovarmaradvány-eltávolító segítségével.
 
Egy csomag VERYLUBE rovarmaradvány-eltávolító (20 ml) hozzáadásával az ablakmosó folyadékhoz, hatékonyan eltávolíthatók a rovarmaradványok a szélvédőről.

 

Gyakorlati tanács


A mosókban általában felárat kérnek a rovarmaradványok eltávolításáért. Ezért kell rovarmaradvány-eltávolítóval lekezelni a szennyezett részeket mielőtt mosatni viszi az autót. Ezzel két legyet üt egy csapásra: gyorsan eltávolítja a rovarmaradványokat és pénzt takarít meg.

 

Hírek, Cikkek

  • Xado a TecDoc-ban
    Xado a TecDoc-ban A xado motor és váltó olajokat megtalálhatja a TecDoc adatbázisában, így ha a TecDocban keres…
  • JET 100 pancserteszt
    JET 100 pancserteszt JET 100 adalék hatása a benzin vizesedésére Ajánljuk motorosoknak és benzines autóikat télen pihentetőknek Jön…
Összes cikk
xado.com

Kosár

 x 
A kosár üres

Belépés

XADO Revitalizálók

Xado Katalógus

Zetor traktor

;