A motor túlmelegedése

A motor túlmelegedése bármely járműnél előfordulhat. Ez a probléma különösen aktuális manapság, amikor növekszik a hőmérséklet és forgalmi dugók vannak. A túlmelegedéstől deformálódhat a hengerfej vagy beragadhat a dugattyú.

 

 


 

Okok és Xado ajánlások

  • Ha folyik a hűtővíz akkor az apróbb repedések megszűntethetők  Atomex Stop leak termékkel. Ez eltömíti a hűtő apró repedéseit és megszünteti a szivárgást.

 

 

 

  • Ha kopog a benzinmotor , annak oka feltehetőleg a rossz minőségű üzemanyag. A rossz minőségű üzemanyag következményeinek kiküszöböléséhez és az üzemanyag tulajdonságainak javításához adagolja az alábbi termékek et az üzemanyaghoz tankoláskor.:
  • Atomеx F8 ComplexFormula (benzin) ez megóvja motort a rossz minőségű a rossz minőségű üzemanyag használatának következményeitől.

Előfordulhat, hogy az injektorok eltömődtek,  ilyenkor az üzemanyagrendszer általános tisztítása és a lerakódások eltávolítása szükséges :

  • Atomеx MultiCleaner (benzin)  és Atomеx MultiCleaner (diesel) magas hatásfokú üzemanyagrendszer-tisztító szert javasoljuk.Ezt tankoláskor kell az üzemanyaghoz tölteni. A adagolón és a üzemanyagrendszeren áthaladva elvégzi a tisztítást és a lerakódások eltávolítás

Tisztítás és lerakódásoldás olajcsere előtt.: Annak érdekében , hogy olajcserekor a legtöbb szennyeződés , lerakódás is távozzon az olajjal , öntse olajcsere előtt  Xado Total Flush motortisztítót az olajba, menjen vele maximum 200 kilométert és ezután cseréljen olajat.

Hírek, Cikkek

Összes cikk
xado.com

Kosár

 x 
A kosár üres

Belépés

XADO Revitalizálók

Xado Katalógus

Zetor traktor

;