Nehezen induló benzinmotor

 

A motor nehézkes beindításának számos oka lehet, különösen hideg időben. A legjellemzőbb okai, hogy üzemanyag-levegő keverék nehezen gyullad be és/vagy az önindító nehezen forgatja meg a motort.

Amíg a meghibásodás okát meg nem találják és ki nem javítják, alkalmazható motorindítást elősegítő szer. A szer speciális, a begyulladást elősegítő komponenseket tartalmaz. Benzinmotor beindításához fújjon egy keveset a szerből a légszűrőbe vagy a légbeszívóba. 

 

 Javaslatok


Quick START — Fújjon belőle a motor gyors beindításához

 


 
Megjegyzések


Ahhoz, hogy a motort könnyen be lehessen indítani a téli időszakban, ajánlatos a téli idény előtt:

 • Kitisztítani az üzemanyagrendszert benzinmotorhoz való üzemanyagrendszer tisztítószerrel
   
 • Alacsony hőmérsékleten alacsony viszkozitású motor olajat használni: SAE 0W-30(40), 5W-30(40). Minél kisebb a W előtti szám, annál jobb tulajdonságai vannak a motorolajnak alacsony hőmérsékleten. Indításkor könnyebb lesz megforgatni a motort, az olaj pedig gyorsabban eljut a kenést igénylő pontokba.
   
 • A gyújtógyertyák vezetékeit és a gyújtógyertyák megfelelő pontjait lekezelni sűrű kenőspray-vel, VERYLUBE Universal szilikon kenőanyaggal.

 

 

Hírek, Cikkek

 • Hatékonysági tanúsítvány
  Hatékonysági tanúsítvány A mellékelt jegyzőkönyv hat diesel tehergépkocsi, 3 éven át tartó vizsgálatát tartalmazza. Az összefoglaló  eredmény szerint a …
 • Toronyóra
  Toronyóra Erősebb az idő vasfogánál! A XADO revitalizáló szer egy egyedülálló műkincs, Európa talán legöregebb működő…
Összes cikk
xado.com

Kosár

 x 
A kosár üres

Belépés

XADO Revitalizálók

Xado Katalógus

Zetor traktor

;