2015. május 22.

Zajos az autó kézi sebességváltója

  • Sebességváltó problémák megoldása XADO revitalizálóvalHasznált autó

Ha akkor is zajos a kézi sebességváltó, ha járó motor és üres fokozat mellett felengedi a kuplungot, akkor a problémát a fogaskerekek és a csapágyak működő felületeinek kopása okozhatja. Ebben az esetben A Xado revitalizáló  alkalmazásával helyreállíthatók az elkopott felületek és csökken a sebességváltó zaja.
Ha felengedett kupluggal csökkent a zajszint, akkor ki kell cserélni a kuplung kinyomó csapágyát.
 

 


 

  • Új bejáratós autó

Némely sebességváltóra jellemző, hogy a működés elején zajosak. Néha ez a zaj megszűnik az idő múlásával, ha bejáratódtak a sebességváltó alkatrészei. Ha nem szűnik meg a zaj, akkor azt a fogaskerekek kapcsolódó fogai okozhatják, ha nem megfelelő minőségben gyártották le a fogaskerekeket vagy a szelepeket. Ha túl szorosan kapcsolódnak a fogak, akkor deformálódhatnak és zajosak lesznek. Ha nem túl nagy a fogak érintkezési felülete, akkor alkalmazzon Xado revitalizálót  a sebességváltóban, ezzel hatékonyan csökkentheti a zajszintet.

 

XADO ajánlás

A XADO revitalizálók hatóanyaga a fém alkatrészek felületébe ötvöződve egy fémkerámia réteget hoz létre, ami ezután már elválaszthatatlan részét képzi az alkatrésznek. Ez az új fémkerámia felület sokkal keményebb és simább, mint az eredeti fém alkatrész, és ezáltal a súrlódás sokkal kisebb lesz, ami gazdaságosabb üzemet eredményez, és növeli ez élettartamot. A XADO egy tökéletesen sima felületet hoz létre azáltal, hogy feltölti a fém alkatrészek mikro-sérüléseit, amiket a használat során a kopás okoz, ezáltal az alkatrészek visszanyerik eredeti geometriai alakjukat.

 

 

Atomic Metal Conditioner Maximum Transmission 1 Stage RevitalizanttalXADO 1 Stage Revitalizant sebességváltóhoz          Revitalizant® EX120 kézi sebességváltóhoz                  

 

 

Hírek, Cikkek

  • Xado a TecDoc-ban
    Xado a TecDoc-ban A xado motor és váltó olajokat megtalálhatja a TecDoc adatbázisában, így ha a TecDocban keres…
  • JET 100 pancserteszt
    JET 100 pancserteszt JET 100 adalék hatása a benzin vizesedésére Ajánljuk motorosoknak és benzines autóikat télen pihentetőknek Jön…
Összes cikk
xado.com

Kosár

 x 
A kosár üres

Belépés

XADO Revitalizálók

Xado Katalógus

Zetor traktor

;