Nemzetközi tapasztalatok

A XADO-termékek forgalmazójaként szerzett tapasztalataim bizonyítják, hogy a termék teljesíti, amit a hirdetés ígér! (eredeti leírások a xado.us oldalon)

Mint az 1 150 000 km-t futott 318-as Dodge esetében! Beleraktuk az első tubust, majd 4 órán át alapjáraton járattuk a kocsit. Azt láttuk, hogy három henger gyújtása nem megfelelő (255, 190, 170). Az értékek ugrálni kezdtek, majd amikor hozzáadtuk a második tubust, visszaestek a felére. Gondoltam, jobb, ha ezt harmadik személy is látja, így hívtunk egy újabb szerelőt, hogy figyelje az eseményeket. A harmadik tubus hozzáadásakor a számok egyszerűen eltűntek, majd nagyon alacsony értékek jelentek meg. A Dodge teherautó még ma is 180 km-t fut a hét 5 napján, az olajfogyasztása visszaesett 6 l / hétről 2 l / hétre. Immár 1 220 000 km van benne, bár 1 250 000 km-nél nyugdíjba fog vonulni...

Szintén érdekes volt a John Deere dízel kotrógép esete, amelyen a kompresszió ellenőrzésekor azt láttuk, hogy a három henger egyike sem működik megfelelően (290, 220, 170). Az ajánlott mennyiséget, 3 tubus XADO Revitalizáló Gélt alkalmaztunk. A gép nem mutatott javulást a következő 6 hétben. Javasoltam, hogy ellenőrizzük ismét a kompressziót, és döbbenten tapasztaltuk, hogy immár mind a három henger értéke 420-ra nőtt. Dean, az S&S Landscape tulajdonosa szerint ezzel 8 000 dollárt spóroltunk neki! Ennyi volt ugyanis a John Deere ajánlata a gép felújítására. Biztos vagyok benne, hogy a XADO GÉL-nek köszönhető a javulás, a hirdetésnek megfelelően végezte a munkáját! Köszönjük, "XADO"!

Sammy Samuelson, Autóipari Irányítási Rendszerek Osztálya

 

_________________________________________________________________________

Az adalék, amely megszüntette a 4 literes motor szelephimbájának kopogását

Egy 2002-es Jeep Grand Cherokee-m van, 250 000 km-rel a 4.0 literes, hat hengeres motorral. Használtan, 80 000 km-rel vásároltam. Körülbelül 110 000 km-nél figyeltem fel a rettegett szelephimba-kopogásra, melyre a legtöbb Jeep tulajdonos csak azt tanácsolja, hogy tekerjük fel a rádió hangerejét... A jelenség nem volt állandó, jött és ment. Indításkor mindig jelentkezett, de a legtöbbször el is múlt, majd egyszer csak újrakezdődött, mindig függetlenül a kinti időjárástól. Amennyire meg tudtam állapítani, a változó kopogás egy szelepből jött. Az idő múlásával és az újabb kilométerekkel azonban lassan a többi is elkezdett kopogni. 230 000 km-nél úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Marvel Mystery olajat, mivel többen mondták, hogy a szelephimba elkoszosodhatott, és az másoknak már segített ilyen esetben. Az első adagot kb. 480 kilométerrel a rendszeres, 6500 km-enkénti olajcsere előtt alkalmaztam. Az olajcsere után újabb adagot használtam fel, és kb. 2400 km-t mentem a kocsival. Hosszabb országúti szakasz is volt benne. Ez alatt az idő alatt úgy tűnt, hogy a kopogás javul. Aztán olajat cseréltem, és a következő két cseréig (5000 km-enként cseréltem) sima olajjal mentem. Közvetlenül a második olajcsere előtt észrevettem, hogy a kopogás újrakezdődött, és rosszabb, mint korábban volt. A kopogás ekkor már állandóvá, és igazán zavaróvá vált. Elkezdtem nézegetni a szelephimba-cserét, és ezen a fórumon azt olvastam, hogy nincs sok értelme a szelephimbát megcsinálni, a bütyköstengelyt pedig nem, ami logikusnak is tűnt. Nem szívesen kezdtem volna bele abba a melóba. Azt gondoltam, előbb még kipróbálok valamit.
Keresgéltem, és számos különböző adalékot megvizsgáltam. Igazán egyikben sem bíztam. Ekkor találkoztam a XADO-val. A cégnek van egy csomó terméke, melyek állítólag javítják az égés hatásfokát, növelik a teljesítményt, csökkentik az üzemanyag-fogyasztást stb. Valami fura technológia, amit Európában vagy Oroszországban találtak ki, valami a fémek revitalizációjával kapcsolatban... Azt gondoltam, ez elég furán hangzik, de mivel foglalkozásom szerint gépészmérnök vagyok, megpendített egy húrt bennem. Csak kell lennie a fémgyártásban és a fémiparban is új technológiáknak. Elolvastam néhány esettanulmányt és beszámolót arról, hogy hogyan működtek a termékek, és ezek tényleg meglepőek voltak. Az egyik arról szólt, hogy hogyan szabadult meg teljesen a jármű a szelephimbájának kopogásától. Gondoltam, mi a fene, vesztenivalóm nincs. Megvettem tehát a 3 kis tubusos kiszerelést, ami, azt hiszem, a régebbi verzió. A neve mindenesetre XADO dízelmotor revitalizáló gél volt. Tényleg kicsik a tubusok, valójában nem is tűnik adaléknak, nem tudtam elképzelni, hogy ez a kis mennyiség bármit is csinálna az olajjal.  Ők sem adaléknak nevezik. Szóval 3 tubus 250 km-enként ugyanabba az olajba. Csak azt tudom mondani, hogy működött, és ez nem azt jelenti, hogy a kopogás csökkent. Ez azt jelenti, hogy teljesen megszűnt. Néhány perccel az első tubus betöltése után eltűnt. Most már csak a jó öreg varrógépmormogás hallatszik. Most 260 000 km van a kocsiban, úgyhogy kb. 10000-12000 km-t mentem azóta, nemrég cseréltem ismét olajat. Még mindig rendben. Meg kell, hogy mondjam, meggyőzött, bár korábban nem hittem az ilyen adalékszerekben, átverésnek tartottam. Nem volt vesztenivalóm, úgyhogy kipróbáltam, és működött. Csak azt mondom, hogy nekem bejött. Tudom, hogy sok hozzászólást lehet találni a témában, ez egy a sok közül. Ha nem akarod kipróbálni, ne próbáld ki. De ha mindenáron el akarod kerülni a szelephimba és a bütyköstengely cseréjét, vagy a csere díját, ha szerelőhöz vinnéd, akkor próbáld ki.

http://www.jeepforum.com/forum/f19/additive-stopped-my-4-0s-lifter-tick-1366600/

 

_________________________________________________________________________

 

Néhány hónappal ezelőtt vettem Xado olajat (5,-30) a 2001-es Mercedes Benz Wagonomhoz... A Wagonban több mint 140 000 km volt, és még eredeti állapotában volt, úgyhogy meg akartam próbálni meghosszabbítani a motor élettartamát, ha lehet... Láttam a XADO termékek hirdetését egy "autós" magazinban, amit járatok, és gondoltam, kipróbálom... Kb. 6 hét és 800-1000 km múlva, amikor megállt a forgalom, észrevettem, hogy milyen csendes lett a kocsi... úgyhogy elkezdtem jobban figyelni rá,  és ahogy egyre többet mentem, egyre csendesebb és simább lett a futása... A szomszédom, elvakult Corvette rajongó, egyszerűen nem hitte el, hogy ilyen különbség lehet a motor "hangszínében"... Meggyőzött, a motorteljesítmény jobb, a kocsi csendesebb és dinamikusabb, és az egyetlen különbség az, hogy Xado olajat használok... Eléggé meggyőzött ahhoz, hogy azt rakjak az XK8 Jaguaromba is... Köszönöm

 

Üdv, Everett F.

 

_________________________________________________________________________

Kevesebb, mint egy hónapja töltöttem XADO-t a feleségem 300 000 km-t futott VW Passatjába. A tapasztaltak alapján megrendeltem egy teljes "készletet" minden járműre - három kocsira, három teherautóra és néhány traktorra.
Hogy mi történt a 2005-ös VW Passattal?

 • 1. Egész napos útra indultunk, úgyhogy a XADO betöltése után körülbelül 800 km-t tettünk meg.
 • 2. Rögtön 160-180 km megtétele után a kocsi futása kezdett kisimulni. Mintha új kocsit vezettem volna, csak hogy ebben több, mint 300 000 km volt.
 • 3. A nap végére, a csodálatos kirándulás után, majdnem 80 km-rel megnőtt az egy tank üzemanyag hatótávolsága, és jelentősen megnőtt a kocsi teljesítménye. A teljesítmény növekedése meglepett minket. Azt hiszem, jóformán a kocsi most dinamikusabb, mint újkorában volt.
 • 4. A autó csendesebb lett.
 • 5. 800 km-enként 4,7 dollárt spórolunk, összesen 564 dollárt spóroltunk a 60 000 km alatt, mióta XADO-t használunk (a jelenlegi üzemanyagköltségekkel)! Bár a DÍZEL költséges, ez az autó több mint tökéletes.

1200 km után újabb 70 km-rel nőtt a tank hatótávolsága. Hogy honnan tudom? Az okostelefonomon van egy alkalmazás, amely elosztja a felhasznált üzemanyag-mennyiséggel a megtett kilométereket: a teljes élettartamra vonatkozó átlagos hatótávolságunk 30 km-rel nőtt. Körülbelül 18 hónapnyi üzemanyag-fogyasztási adatunkat tartalmazza az alkalmazás.
Mi történt a 2009-es Corvette-tel?

 • 1. A XADO betöltése után üzleti útra indultunk vele.
 • 2. A kocsi futása 160-180 km megtétele után kisimult, ez ismét meglepett engem.
 • 3. A hatótávolság 50 km-rel nőtt.
 • 4. A váltó simábban működik.
 • 5. A teljesítmény megnőtt.
 • 6. 211 dollárt spóroltunk az alatt a 60 000 km alatt, mióta a terméket használjuk.

Hogy alkalmaznám-e ismét? Nem is kérdés. A termék működik. A járműveink élettartamát növeljük a használatával. Az, hogy a termék még vissza is hozza az árát, amíg használjuk, csak még egy plusz előny a számunkra. Ne felejtsd el, hogy minden megtakarítás olyan pénz, amit nem adófizetésre költesz. Egy utolsó gondolat: ahova csak lehetett, XADO-t raktunk a kocsiba. Semmilyen alkatrész sem maradt ki. - Stu T.

mutasd a terméket

_________________________________________________________________________

Amikor eldöntöttem, hogy kipróbálom a Xado-t, szkeptikus voltam a termékkel kapcsolatban. Az évek során mindannyian találkoztunk már ilyen-olyan szuperolajokkal, amelyek nem igazán teljesítették a hirdetésekben ígérteket. Akárhogyan is, a nanotechnológiai elv kíváncsivá tett. Kicseréltem az olajat, és betöltöttem a XADO revitalizálót a karterbe a használati utasítás szerint. 120 000 km volt akkor a kocsimban, és kezdett meglátszani rajta a kor.
Egy domb tetején lakom, és kettesben szoktam legurulni a kocsival a meredek lejtőn, hogy kíméljem kissé a féket. A kocsi eleinte ellenállás nélkül gyorsult, és annyira begyorsult, hogy fékeznem kellett, hogy megtartsam a biztonságos sebességszintet. Körülbelül 1200 km múlva a kompresszió annyira megnőtt, hogy 50 km/h alatt tartja a jármű sebességét kettesben, a fék használata nélkül. Nem is kell mondanom, mennyire meggyőzött a megnövekedett gyorsulás és a csökkenő fogyasztás, ami vegyes, országúti és városi vezetés mellett mintegy 40 km-rel növelte meg az egy tank üzemanyag hatótávolságát. Eléggé meggyőzött ahhoz, hogy vegyek kormánymű, üzemanyag-befecskendező és automata váltómű revitalizáló olajat is, és a pozitív eredményben bízva használtam is azokat. Ahogy a termék bedolgozta magát a megfelelő berendezésekbe, megnövekedett kormányzási pontosságot tapasztaltam, a váltómű kattogása megszűnt, az üzemanyagtank hatótávolsága pedig még 20 km-rel nőtt.
Ajánlom mindenkinek, akinek a kocsija már megtett egy pár kilométert. A motor, és minden alkatrész, amelyhez ilyen olajat használsz, olyan lesz, mint az új. Tényleg működik!! - Jack L.

Megvettem a XADO 1 Stage Atomic Fémkondícionálót és XADO EX120 Revitalizáló váltóműolajat. Mindkettő működött és a kocsi jobban megy azóta. - Harry H.

 

_________________________________________________________________________

 

„Újra van kompresszió!”, 2012. február 23.: „Előrebocsátom, hogy már EGY CSOMÓ adalékot kipróbáltam, ezzel szemben is szkeptikus voltam, DE a kezelés után 800 km múlva a 96-os motor ismét olyan lett, mint újkorában. A kompresszió és a dinamika újra a régi, és a fogyasztás is csökkent. Ismét jó érzés vezetni a kocsimat! Szívből ajánlom. A kocsiban 130 000 km volt, amikor megkezdtem a kezelést.” – R. Hughes RIFFRAF, PA

mutasd a terméket

_________________________________________________________________________

320 000 km volt az 1995-ös F150 W-ben, amit a legnagyobb fiam naponta vezetett augusztus óta, míg a Rangerjének a váltóját javította. A baj az volt, hogy a kisteherautónak leállt az egyik hengere júliusban, és én ősszel / télen terveztem kicserélni. Amikor fiam visszahozta a teherautót, a szelep már szétütötte a dugattyút, és 3 henger is leállt. (Dobjuk ki a kocsit, vagy cseréljünk motort.) A műhelyben kedden kivették a motort, arra számítottunk, hogy a motorblokk a kukába kerül. Beraktak egy felújított motort, és megbeszéltük, hogy a motor és a blokk mennyibe fog kerülni nekem. Azt mondták, a fejek kuka, a forgattyú olyan, mintha új lenne, a dugattyúk kuka, a rudakon viszont nincs kopás, tűrésen belül vannak.
A motorban olyan nagynyomású gyűrűk vannak, amelyek normál esetben szorosan helyezkednek el a henger falán (ez gyárilag görgős szelepemelős motor), a hengereken karcolások vannak, amelyek láthatók, de nem tapinthatók, a legrosszabb állapotban lévő henger kopása 0,04mm, a csiszolás jelei még láthatóak. Komoly bemaródás nincs. A motoron végül is lehetett volna hengerfejeket cserélni, és vissza lehetett volna rakni. A blokkon vannak a hengerfalakon platinaszürke területek, és néhány terület úgy néz ki, mintha megkarcolódott volna, a szerelő látja, de nem tudja megmérni vagy kitapintani. Visszakaptam a blokk teljes költségét.
Mint azt az összes ügyfelemnek elmondom, a XADO működik. Köszönöm szépen - Dale

mutasd a terméket

_________________________________________________________________________

Hello Xado! Egy 1996-os, 2,5l dízel Mitsubishi Pajeróm van, Japan Surplus modell, és 11 hónapja használom a kiváló XADO-t a motorhoz. Egy apró, a "forgattyústengely mozgását" érintő problémát követően úgy döntöttem, hogy átvizsgáltatom a Mitsubishi 4D56 Turbo motort, hogy beállítsák, és rendbehozzák a forgattyústengely-lendkerék mechanizmust.  Egy több mint tíz éves kocsiban összekarcolt forgattyústengelyt vártam volna, mint amilyeneket tipikusan más motorokban lehet találni. Döbbenetes módon a 11 hónapos használat alatt a termékük rekordhatást ért el. A XADO újjáépítette a fém-fém érintkezések felületét, és vadonatúj, fényes felületet hozott létre a forgattyústengelyen és a csapágyakon - Rowgun Z. Fausto

mutasd a terméket

_________________________________________________________________________

Úgy kezdődött, hogy felhívtak a fiúk a TR&M-től, hogy van egy XADO nevű, új termékük.  Amit mondtak róla, az túl szépnek hangzott ahhoz, hogy igaz lehessen.
Elkezdtem a terméket "varázsszernek" hívni, mert egyszerűen nem hittem el, hogy tényleg tudja azt, amit állítanak róla. Azután eljött a nap, amikor az 1994-es Grand Marquis-om váltóműve elkezdett akadozni. Minden alkalommal, amikor 0-ról gyorsítottam, az autó erősen rángatott, és ez napról napra rosszabb lett.  Úgy döntöttem, hogy kipróbálom az autón a 2 tubusos XADO kezelést, és a kocsi immár 18 000 km-t tett meg rángatás nélkül. Kellemes meglepetéssel tapasztaltam, hogy a "varázsszer" működött, úgyhogy már nem is hívom a XADO-t "varázsszernek".

Annyira elégedett voltam az eredménnyel, hogy úgy döntöttem, a motort is kezelem. A motort a három lépéses eljárással kezeltem. Az első tubus után 150 km-t mentem, a második után szintén 150-et, majd jött az utolsó tubus. A fogyasztásom 3 hét alatt 12,9 l-ről 11,3 l-re csökkent.
A teszteredményeket látva bevezettem a XADO használatát a boltunkban kínált minden váltórendszeren és motoron. Szívből támogatjuk a XADO termékeket, és az üzletünk minden ágában hirdetjük is. - The Blumenthal Journey

mutasd a terméket

_________________________________________________________________________

Ralph a Monaco lakóbuszát kezelte, amelyben 8,3-as Cummins dízelmotor van. A buszon "fogyasztásmérő" is van, így miután a motort ÉS az üzemanyag-rendszert XADO-val kezelték, Ralph azt vette észre, hogy a fogyasztása 39 l/100km-ről 22-29 l/100 km-re esett vissza, az útviszonyoktól és a tereptől függően. Még ha MAGAS, 25-26 l-es átlagot nézünk is, a fogyasztás majdnem 50 %-kal csökkent!!

Volt egy F350-es kisteherautójuk is, amelyben a sofőr elfelejtette ellenőrizni az olajat... HANGOS kopogás emlékeztette arra, amit elfelejtett... DE már túl késő volt. Bár feltöltötték olajjal, az olaj nagyon folyt, nagyon alacsony volt az olajnyomás és óriási az olajfogyasztás. Elvitték a céghez, amely karbantartja a járműveiket, és 5 000 dolláros ajánlatot kaptak a motor teljes felújítására. Ekkor XADO-kezelést alkalmaztunk a "beteg" teherautón. KEVESEBB, mint 1600 km múlva az olajfolyás megszűnt, az olajnyomás visszaállt a normális szintre, és a fogyasztás minimálisra csökkent! - Ecowater of Kansas

mutasd a terméket

_________________________________________________________________________

Nagyon elégedett vagyok a XADO-val kapcsolatos tapasztalataimmal. Múlt héten alkalmaztam az első kezelést a 2008-as Winnebago View 3.0 L Mercedes V-6 dízel motorján. 3 hónapja van meg ez a motor, néhány ezer kilométert mentem vele. Az egyetlen problémám az volt vele, hogy egy kicsit gyenge, főleg emelkedőn. Végül is 154 LE húz egy 4,5 tonnás terhet.
Szóval, igenis meglepődtem a Xado adalék alkalmazásának eredményén. Már egyáltalán nem tűnik gyengének. Lapine-tól a Newberry Craterig 20 km-es emelkedő vezet, és maximális sebességgel száguldottam fel a kanyargós úton. Nagyszerű, hogy ehhez a tüzes teljesítményhez mindössze egy kis XADO-ra volt szükség. Szintén észrevettem, hogy a forgalomban nagyobb teljesítmény áll a rendelkezésemre, különösen az országúti helyzetekben. Ez remek. Most, a második kezelés után, meg fogom nézni a fogyasztást is. Majd beszámolok a további pozitívumokról. - Kim Ireland

mutasd a terméket

_________________________________________________________________________

A Rose-Hulman Institute 2. helyezést ért el a Shell Eco-Marathonon

Szeretném megköszönni a Xado-nak a csapatunk számára biztosított termékeket, és azt, hogy szponzorként folyamatosan támogatnak minket. A termékek igazik világklasszisok, a legjobbak, amit valaha használtam. A legutóbbi versenyünkön egész napos tesztet futtattunk olaj nélkül (nem az én hibám, hehe), és semmilyen probléma nem lett belőle. Feltöltöttük az olajat, és azóta sincs semmilyen problémánk, a fém nem kopott, a csapágyak nem használódtak el. A hengerfejekben is Xado olajat használunk. A hengerfejek kb. 93 °C-on működtek. Miután Xado olajra váltottunk, a hengerfejek csak egy kicsit forróbbak, mint amit még kézzel kényelmesen meg lehet érinteni. A Xado ezen kívül észrevehetően javította a holtjátékokat is (a főtengely lötyögését teljesen megszüntette), és jelentősen csökkentette az ebből eredő súrlódásokat. Kulcsszerepet tulajdonítok a Xado-nak abban is, hogy a Shell EcoMarathonon másodikak lettünk 0,1435 l-es fogyasztással. Még egyszer nagyon köszönöm a Xado-nak a támogatást. Biztos vagyok benne, hogy nélkülük nem végeztünk volna ilyen remek helyen. - Cory Stansbury, Sophomore, Rose-Hulman Supermileage Csapat

_________________________________________________________________________

Sikeresebben az úton

Amikor először kaptam megkeresést, hogy a boltomban áruljak Xado termékeket, elkönyveltem egy újabb "csodaszernek", és elutasítottam az ötletet. Miután a Xado terjesztője majd egy évig győzködött, elvégeztem egy tesztet. A négy hengeres, 1900 cc, 10 az 1-hez kompressziójú, nyomatéktengelyes, nagy szelepfejes, könnyű lendkerekes, iker Weber-karburátoros, német Opel 48 000 km-t futott. Az egyetlen probléma az volt, hogy belemelegedett motor mellett, alapjáraton, a figyelmeztető lámpa mindig kigyulladt, és azt mutatta, hogy az olajnyomás 0,3 bar. A lámpa úgy volt beállítva, hogy 0,5 bar alatt jelezzen. A motor kora és egyedi volta miatt szóba sem jöhetett, hogy új védőtetőt és új olajszivattyú-házat vásároljak. Próbáltam új szivattyúfedelet feltenni, próbáltam különböző típusú szintetikus és természetes olajokat is, próbáltam megszorítani a bypass rugóját stb. Nem változott semmi.

Már 40 km-rel az első tubus Xado-kezelés után elég nagy volt az olajnyomás ahhoz, hogy ne gyulladjon ki a lámpa. A harmadik, utolsó tubus Xado után az olajnyomás lassan növekedett, míg elérte az 1,7 bart alapjáraton, bemelegedett motorral. Érdekes módon a nagy fordulatszám mellett mért olajnyomás csak 0,3 barral nőtt. Kicsit aggódtam emiatt, mert a nagy fordulatszám melletti olajnyomás megfelelő volt a kezelés előtt is. Érdekes cucc ez.
Ki akartam venni az olajszivattyút, hogy ismét megvizsgáljam, és nagyon kíváncsi voltam, hogy mit fogok találni a szivattyúházban. Amikor megnéztem a fogaskerekeket, majdnem üvegesnek tűntek, és a fogaskerekeken lévő finom karcolások nem voltak annyira kitapinthatóak, mint a Xado kezelés előtt. Nem volt benne vastag szennyeződés vagy olajsár, a fogaskerekek és a ház még mindig teljesen tiszták voltak. Így hát összeszereltük, és amikor a motor újra futni kezdett, valami probléma történt, az olajnyomás már nem 1,7 bar volt, hanem újra visszaesett 0,55 barra. Szenvedhettem újra a motorral, és a hülye, villogó lámpával! Most meg mi van? Beszéltem Xadoman-nel, és megtudtam, hogy ha szétszerelsz egy Xado-val kezelt motort, mindent meg kell jelölni, hogy pontosan ugyanazzal a geometriával rakd össze. A fene... Új terület volt ez számomra, szétszedni a szivattyút, foganként elforgatni a fogaskereket és próbálgatni, annyi fog van a fogaskeréken! Vagy vezetni tovább, és megvárni, amíg a Xado újra felépíti azokat a felületeket, amelyekre szükség van. Nem voltunk benne biztosak, hogy a cermet újjá fog épülni, mivel a terület hőmérséklete már sokkal alacsonyabb, amióta Xado védőréteg van a fogaskerekeken. Eltartott egy darabig, de egy újabb 650 km után ugyanazzal a Xado-val kezelt olajjal, most 1,38 bar a motor olajnyomása bemelegedve, alapjáraton, és még lassan növekszik. A tapasztalatom tehát az, hogy a Xado ebben az olajszivattyú-kialakításban döbbenetesen jól helyreállítja a holtjátékokat és a nyomásokat. A motor működése simábbnak és dinamikusabbnak tűnik.
A motor első, sikeres kezelése után elkezdtük terjeszteni a XADO-termékeket, a visszajelzések és a beszámolók pedig nagyon pozitívak voltak. A legjelentősebb változásokat az öreg járműveken lehet megfigyelni, ami logikus is, hiszen azokon több a kopás, így több javulást is el lehet érni. Rendkívül izgalmas, hogy az új motorok élettartama is olyan szintre növelhető, amit korábban sosem gondoltunk volna, ráadásul alacsony fogyasztás és magas teljesítményszint mellett. Sok nagy teljesítményű kocsiban használtuk a Xado-t, de egyszerű utcai kocsikban és teherautókban is, nagyon jó eredményekkel. - Bob Harris, Autobahn Power, www.autobahnpower.com

mutasd a terméket

_________________________________________________________________________

A Xado használata Toyota Corolla szedánban

A következő történet a Xado használatáról szól, egy benzines, 1988-as évjáratú Toyota Corolla szedánban, amely az én nevemen van, Új-Dél-Walesben nyilvántartva az alábbi rendszámon: RSG643.

2004 júliusa (a Xado használata előtt)

2004 júliusában a Toyota Corolla 1830 km-t ment. A teljes hónap során figyeltem az üzemanyag-fogyasztást, és 10,1 litert fogyasztott 100 km-en.

2004 októbere (a Xado alkalmazása)

2004 októberében három lépésben alkalmaztam a Xado-t a motoron. Az első alkalmazás után, az első tubussal, kb. 200 km-t tettem meg, ezután következett a második tubus. A második tubus után újabb 200 km-t futott az autó, majd a harmadik tubus ideje is eljött. A kezelések határozottan csökkentették a jármű üzemanyag-fogyasztását.

2005. január-február (a Xado alkalmazása után három hónappal)

A Xado alkalmazása után három hónappal 2005 január-februárban ismét megfigyeltem az üzemanyag-fogyasztást, és átlagosan 8,2 l/100km-t mértem.

Következtetés
A Toyota Corolla üzemanyag-fogyasztása 10,1-ről 8,2 l/100km-re csökkent, ami 20 % üzemanyag-megtakarítást jelent.

http://xado.hu/webshop/revitalizalok/motorolajba/1-stage

_________________________________________________________________________

A XADO visszahozza a versenyautó elvesztett teljesítményét

A „81 Speedway" verseny egyik résztvevője Valley Centerben, Kansasban kipróbálja a XADO-t a Mitsubishi 3000 GT-jén.

Úgy tűnt, hogy a versenyszezon véget ért számára, amikor a Mitsubishi 3000 GT elkezdett veszíteni a teljesítményéből a motor felmelegedésekor. A versenyző édesapja, Fred Bryant, megnézte a 81 Speedway alkatrészboltját, ahol először hallott a XADO-ról. Vásárolt egy teljes XADO dízelmotor-kezelő készletet, hogy kipróbálja a fia Mitsubishijén. Apa és fiú megdöbbenve látták, hogy a kezelés után a Mitsubishi az egyik versenyt nyerte a másik után.
Fred Bryantra olyan mély benyomást tett a dolog, hogy két újabb Xado dízelmotorokhoz való készletet is vásárolt. A saját kocsijait is kezelte, és adott a XADO-ból a családjának és közeli barátainak is.

Valamivel később Mr. Bryant, mint a Valley Offset Printing vállalat tulajdonosa és üzemeltetője, megkereste irodánkat azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehetne a XADO termékeket egyes nyomdai gépeken alkalmazni. Az értékesítő csapatunk meglátogatta a Valley Offset Printinget, és elvégeztek néhány kezdeti tesztet, bemutatva Mr. Bryantnak, hogy mire képes a XADO. Fred Bryant ma is nagyon elégedett XADO-ügyfél.

mutasd a terméket

_________________________________________________________________________

Kétségei vannak a XADO könnyűfém motorokon való alkalmazásával szemben? Olvassa el ezt a beszámolót.

Miután megérdeklődtem a kollégáiktól, hogy a XADO használható-e könnyűfém motorokon, megvettem a három tubust, hogy kipróbáljam az 1993-as évjáratú, Ford TX5 Telstar 2,5 literes V6 motorján. A kocsi már 150 000 km-t futott, és az egyetlen panaszom a motorzaj volt, különösen alapjáraton. Mivel a motor "könnyűfém", attól tartottam, hogy a XADO termék káros lehet a motorra.

A XADO alkalmazása után két héttel/500km-rel, örömmel számolhatok be az alábbiakról:


- a motorzaj drámaian lecsökkent. Korábban, ha beindítottam a kocsit, az első néhány percben a motor kopogott, míg be nem melegedett. Alapjáraton akkor is kopogott, ha már elég meleg volt. Most, a XADO-val a motor nem kopog indításkor, és sokkal csendesebben működik.


- nagyobbnak, és különösen dinamikusabbnak tűnik a jármű teljesítménye. Nem tudom számszerűsíteni, hogy mennyivel javult a teljesítmény, de a motor sokkal élénkebbnek tűnik, mint korábban.

- csökkent az üzemanyag-fogyasztás. Karácsony után meglátogattam egy barátomat Albury-ben, és általában néhány várossal a megérkezés előtt tankolnom kell. Most odaértem (Sydneyből) egy tankkal, és még jártam is egy keveset Albury-ben, mielőtt tankolnom kellett volna. A hazafele utat is megtettem anélkül, hogy meg kellett volna állnom tankolni. (Albury kb. 550 - 600 km-re van Sydney-től)

-Úgy tűnik, jól működik könnyűfém motorokban is.

A fenti, közelmúltbeli sikerek után, vásároltam XADO váltóolajat is, abban a reményben, hogy megszabadulhatok a váltómű idegesítő nyikorgásától, amely különösen hármasban jelentkezik. Be fogok számolni róla, hogy hogyan sikerült. További sok szerencsét kívánok a termék értékesítéséhez! Ha többen használnák a XADO-t, takarékoskodhatnánk az olajkészletünkkel és óvhatnánk környezetünket. - David Rockdale, Sydney

 

_________________________________________________________________________

A XADO javítja a túlmelegedő hátsó tengely működését

A XADO-forgalmazó Trailers 'N' More a kansasi Wichita városból hozta az alábbi történetet egy ügyfélről, aki utolsó próbálkozásként XADO-val kísérelte meg megvédeni a hátsó tengelyt a túlmelegedéstől.

Az ügyfélnek 2003-as Dodge 3/4 tonnás kisteherautója volt, Dana 60 hátsó tengellyel. A teherautóval általában vasúti sínekkel megpakolt, 5. kerekes utánfutót húztak Kaliforniába. A sínek nagyon nehéz rakomány, a teherautó, az utánfutó és a teher teljes súlya kb. 13,5 tonna volt.


Vontatáskor a hátsó tengely és a differenciálmű olaja annyira felforrósodott, hogy az olaj kifolyt a differenciálmű tetején lévő szellőzőből. A tengely festése lepattogzott, és a bemeneti rúd tömítése és a tengely tömítései is károsodtak az extrém hőmérséklet miatt, és az olaj szivárogni kezdett. Az ügyfél hatszor járt a helyi Dodge forgalmazónál, ahol a váltót akarták ellenőrizni (hogy hogyan illeszkednek a fogaskerekek), és más egyéb okokat is fontolóra vettek. Idővel a forgalmazó mindenféle szintetikus keverékre lecserélte az olajat, amit csak el tudott képzelni, és mindegyik esetben valódi javulás nélkül adta vissza a járművet.
A Trailers 'N' More azt javasolta az ügyfélnek, hogy kezelje a hátsó tengelyt egy tubus Váltó Revitalizáló Géllel.

Amikor az ügyfél visszajött a következő kaliforniai útjáról, megállt a Trailers 'N' More-nál. Egyszerre volt megdöbbent és hálás, hihetetlen módon a tengely normális hőmérsékletű és csendes maradt egész úton Kaliforniáig és vissza.

A XADO akkor is működik, ha már semmi más sem!

mutasd a terméket

_________________________________________________________________________

Megdöbbentő eredmények dízelmotorokon

2004 októberében kezeltem a flottánk egyik traktorját a XADO dízel kezelőanyaggal. A kezelés idején a traktor motorjában több, mint 1 600 000 km volt. A motor sosem volt átvizsgálva, a csapágyak nem voltak cserélve. A motorból sok olaj folyt el, a motor alatt mindig olajpocsolya maradt, ha egy helyben, alapjáraton működött egy ideig. Ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom a traktoron a kezelést, vajon a XADO segíteni fog-e a motoron.
A traktor megérkezett a McAlestertől, és a szerelő és én négy tubus anyaggal dízel-kezelést alkalmaztunk a motoron. Az N14 Cummins motorba körülbelül 45 l olaj kell olajcsere esetén. A sofőr azt monda, hogy az olajnyomás körülbelül 0,3 barral nőtt az első kezelés után. Az első kezelést követően az olajnyomás folyamatosan növekedett tovább.
A második kezelésre a követező reggel került sor, amikor a traktor megérkezett Oklahoma Citybe a McAlestertől. Elvégeztük a négy tubusos kezelést, és a traktor visszatért a McAlesterhez. A harmadik napon kapta a traktor a harmadik, utolsó kezelést. A kezelések közötti intervallum egy kicsit hosszabb volt, mint az ajánlott, mert Oklahoma City és a McAlester közötti forduló 430 km. A harmadik kezelés után mindennap figyeltük a traktort. Két hét után megtisztítottam a traktor motorját és az alját gőzborotvával, hogy lássuk, csökkent-e a szivárgás. Meglepetésemre a szivárgás teljesen megszűnt. A motor immár nem hagyott maga alatt olajfoltot, ha alapjáraton járt, nem volt olaj a motor alján és a váltóműben sem, amit a szivárgás okozott korábban, amikor a traktor letért az útról.
Az olajat és a szűrőket a motor kezelése után 8 000 km-rel lecseréltük. A traktorral körülbelül három hónapig szokás szerint dolgoztak. A motor olajnyomása ugyanakkora maradt, mint az első kezelés után.

December közepén, bevittem a traktort a műhelybe, és kivettem belőle a tengelyt és a csapágyakat, és a csapágyakat újakra cseréltem. A szerelő megkérdezte, hogy milyen olajat és olajadalékot használok, mert még sosem látott olyan olajat, mint ami abban a gépben volt. Az alsó főcsapágyakon látszott a kopás a megtett 1 600 000 km-nek köszönhetően, de a csapágyakon nem volt bemaródás vagy karc, ahogy az ember várta volna. A csapágyakon nagyon finom védőréteg volt és van. A bevonat megkarcolható, de ha az ujjaddal vagy egy ronggyal megdörzsölöd, a sima védőréteg helyreállítható. A Buck zsebkésem hátával próbáltam ledörzsölni a csapágyak védőrétegét. Meg is tudtam karcolni a védőréteget, de egy ronggyal el is lehetett tüntetni a karcolást. Rájöttem, hogy a karcolási nyomot a késem pengéjéről levált fémrészecskék okozták, nem a csapágy sérült. A védőréteg keményebb, mint a késem pengéje. - Jim Morris, Beaver Express Service, karbantartási igazgató, LLC

mutasd a terméket

_________________________________________________________________________

A XADO reagál a hőre

26 éve van meg az 1971-es Chevy pick-upom. Már 800 000 km van benne. Az 5. motorját használja. Az utolsó motorcseréje 1992-ben volt. Ez egy Stock 454-es volt, 300 000 km-rel. Akkor felújítottam, de az eredeti dugattyúkat használtam fel. A hengerek csiszolása után 0,43 mm holtjátékot mértem a dugattyú és a henger fala között. Tudtam, hogy bár fog egy kevés olajat használni, jól fog működni. A motorban már benne van a 460 000. kilométer is, az eredeti hengerekkel. A 2. tubus XADO alkalmazása után a motor már nem füstölt az első indításra. A teljesítmény megnőtt, és a legjobb, hogy a (túl nagy holtjáték miatt) korábban kialakult dugattyú-kotyogás megszűnt, és a 3. tubust még nem is használtam fel. A motor mintha új lenne. 30 éve dolgozom autószerelőként, de sosem láttam még ilyen hatású terméket. Nem tudom eléggé dicsérni a XADO-t, Ön is a rajongójává fog válni! - Michael V. Vogt

mutasd a terméket

_________________________________________________________________________

A XADO a „81 Speedway" talajgyaluját revitalizálja

Amikor a „81 Speedway" versenypálya tulajdonosa megismerte a XADO termékeket, azonnal le is akarta tesztelni. A 81 Speedway pályáján egy héten négyszer dolgozik az útgyalu, hogy karbantartsák a versenypályát. Az extrém használat és kopás miatt az útgyalu olajnyomása csökkent, és a motorja füstölt.

Az útgyalut hat tubus Dízelmotor Géllel kezeltük, csomaginstrukciókkal.
A XADO előtt az útgyalu olajnyomása 1 bar alatt volt, bemelegedett motornál. A XADO alkalmazása után az olajnyomás 2,7 barra nőtt. Az útgyalunak nagyobb lett a teljesítménye is, simábban fut, és a füstölés is megszűnt.

A XADO Revitalizál, Spórol és Véd!

mutasd a terméket

_________________________________________________________________________

Még több eredmény a XADO-val!

Azért írok, hogy beszámoljak az 1984-es BMW 533i szedánomon a XADO termékek alkalmazásával elért fantasztikus sikereimről. Az autóval, amelyről képet is csatolok, napi rendszerességgel közlekedem, és nemrég érte el a 433 000 km-t, és részt vesz a BMW klub autocross versenyein is.

A motorban és a kézi váltóban körülbelül 110 000 km van, egy vezetett szervizkönyves 1992-es BMW 535i-ből származnak. A 3,73-as, csúszásmentes differenciálmű minden valószínűség szerint 220 000 - 300 000 km-t futhatott, én 100 000 km-t tettem bele, mióta megvettem egy roncstelepről, korábban egy 1980-as BMW 3-ba volt beépítve. Ezt a differenciálmű-típust BMW-s körökben rendkívül nagy igénybevételhez ajánlják: az, hogy 3 évvel ezelőtt vettem, arra enged következtetni, hogy az "előző élete" igen hosszú volt.
425 000 km-nél kezeltem a motort, a váltót, a differenciálművet és a szervokormányt a megfelelő XADO termékekkel. Az eredmények a következők:

A váltózaj, amely elsősorban a differenciálműből, de részben az erőátvitelből is jött, jelentősen csökkent. A hátsó rész, különösen lassításkor, nyikorogni kezdett, ami tipikus jele annak, hogy új differenciálműre lesz szükség. A kocsi hangja most teljesen egészséges.
A szelephimba zaja, amely kialakításának köszönhetően szinte természetes ezen a motortípuson, szintén csökkent. Az eredeti 433 000 km-t végigszolgált szervokormányon már észrevehető holtjáték alakult ki. Ez annak a jele, hogy ideje rajta állítani (ami meggyorsítja a kopást), vagy ki kell cserélni. A XADO kezelés teljesen megszüntette a kormányzás holtjátékát.
Amikor a legutóbb ellenőriztem a fogyasztást, 10,9 l/100km-t mértem, ami jelentős csökkenés a XADO-kezelés előtt jellemző 11,5-11,7 l-hez képest.

Nem hittem el, amit a XADO ígért, amikor egy barátom ajánlotta, de rendkívül elégedett vagyok az eredményekkel, különösen azzal, hogy több mint 2 000 dollárt spóroltam a javítási költségeken. Most már én is ajánlom a XADO-t a barátaimnak.  - Joe Gilmore

_________________________________________________________________________

Körülbelül 1100 km-t vezetek hetente. A Ford Expedition-öm 18 litert fogyasztott 100 km-en. Amióta XADO-val kezeltem a járművet, 15, 6 l a fogyasztása. Bár a 2,4 l nem tűnik soknak, de egy év alatt ez jelentős mennyiség. Két fűnyíróhoz és a golfkocsimhoz is felhasználtam a terméket. A fűnyírók sokkal csendesebbek, a dízel golfkocsim pedig simábban fut és végre nincsenek utógyújtások. A XADO-t könnyű alkalmazni, és az ára is megéri! - Greg Strong, Shields, KS

mutasd a terméket

_________________________________________________________________________

Wichita város 'Rockin' Rick Regan-je is XADO-t használ

Komolyan meglepett, hogy a XADO-kezelés milyen eredményeket hozott a nyolc hengeres, 214 000 km-t futott, 350-es motoromon. A teljes kezelés után már az első néhány kilométeren éreztem a motorteljesítmény növekedését. Nem csak a motorzaj csökkent, simábban is futott, mint korábban, és dinamikusabban gyorsult. Ezen felül, nem mellékesen, a 10 éves teherautó üzemanyagtankjának hatótávolsága majdnem 80 km-rel nőtt meg. Az én vezetési szokásaim mellett ez azt jelenti, hogy 2 nappal több telik el két tankolás között, ami éves szinten már komoly megtakarítást jelent.

XADO terméket használtam a szervokormányban is, és a változás a termék alkalmazása után azonnal észrevehető volt. A kormánymű simábban, súrlódástól mentesen működött. Egy ujjal is elfordíthatom a kormányt, és nagyon kis erő kell ahhoz, hogy visszatérjen középre. Így egyszerűbb és biztonságosabb a teherautóm vezetése. A biztonságot pedig nehéz pénzben kifejezni. A XADO egy rendkívüli termék, melynek most jött el az ideje. A rendszereres karbantartás a legjobb módja annak, hogy egy autót megóvjunk, és meghosszabbítsuk az élettartamát. A XADO ezt meg is teszi, és fizikailag újjáépíti a motor élettartamát. Ajánlom a XADO-t mindenkinek, aki valamilyen gépet kezel. XADO speciális zsírral kezeltem a nyikorgó garázsajtó-nyitószerkezetemet is, ami be is dolgozta magát a rendszerbe. A nyikorgó garázsajtó most már kevesebb "szenvedéssel" nyílik és csukódik. A teherautóm ajtajának zsanérja is szabadabban forog egy csöpp XADO után. A XADO valóban jó! A XADO tényleg működik! - 'Rockin' Rick Regan, Radio Personality

_________________________________________________________________________

A Xado a fény az éjszakában

93-as, 190 ezer kilométeres Rangerhez használtam a terméket. Fogyasztásban és kompresszióban a várt javulást tapasztaltam, de egyik éjszaka egy váratlan bónuszt is észrevettem.
Vidéken lakom, és kb. 12 km-re otthonról az egyik éjszaka (persze a hátsó ülésen alvó csecsemővel), az ékszíj elszakadt. Persze azonnal elment a szervokormány és a feszültségátalakító. A semmi közepén voltam, az első gondolatom az volt, hogy haza kell érnünk, mielőtt az akkumulátor lemerül. Már homályosuló fényszórókkal álltam be az udvarba, amikor rájöttem, hogy a hűtő és a vízpumpa is elszálltak. A mutató nem jelzett túlmelegedést, és a motor sem tűnt túl forrónak. És ez augusztusban volt! A feleségem kisteherautóját is azonnal kezeltem az anyaggal. Köszönöm Xado - Kevin, Augusta Kansas

mutasd a terméket

_________________________________________________________________________

A bizonyíték az eredményekben van

Jármű alkalmazás: 2001-es Chevy Silverado nagy teljesítményű, 8 l motor. A járműben 55 400 km volt a XADO alkalmazásakor.

1. A XADO alkalmazása előtt a motor hideg indításakor szelephimba-kopogást lehetett hallani. A zaj addig volt hallható, amíg a motor fel nem melegedett. Az első alkalmazás és 150 km megtétele után a zaj megszűnt. A tényszerűség kedvéért, több reggel is -13 °C alatt volt a külső hőmérséklet, és a motor simán, mindenféle kopogás nélkül indult.

2. A fogyasztásom kb. 19,9 és 20,4 l/100 km között volt egy több száz kilométeres út átlagára számolva. Ez 17,9 - 18,9 l-re csökkent.

3. Az olajnyomás 3 jellel magasabban áll hideg indításkor, de bemelegedett motornál nem látok különbséget.

4. Véleményem szerint a motor simábban fut, mint a XADO alkalmazása előtt.

5. Gyakran húzok 3000-es utánfutót, ilyenkor gyakorlatilag egyfolytában túl van erőltetve a motor, de a motorhőmérséklet nem növekszik meg. A legtöbb jármű nem tud jelentős motorhőmérséklet-növekedés nélkül elhúzni egy 3000-es utánfutót, sok motor túl is melegszik.

6. Meleg időben gyakran hagytam a motort hosszú ideig alapjáraton járni, míg a légkondi ment, és a motorhőmérséklet egyáltalán nem növekedett.

Az irodai légkompresszorba is XADO-t töltöttünk, mert már régi, és nagyon zajos volt. A zajszint szinte azonnal, jelentősen csökkent, és a kompresszor azóta is sokkal csendesebben működik. - Porter Clark, D.D.S., Indenpendence Kansas

mutasd a terméket

_________________________________________________________________________

Még dolgozom a városi fogyasztáson, de már eddig is jók az eredmények. A Wichita és Albuquerque közötti országúton az egy tank üzemanyag hatótávolsága 80 km-rel nőtt meg eddig. Örömmel számolok be még egy pozitív hatásról, amit nem is vártam... Volt a motorban egy szelep excenter, ami hidegen szorult és kopogott. Megjavult!! HŰHA!!! Nem végeztem előtte-utána kompressziómérést, de a gyorsulásban határozottan érezhető a különbség. A dinamika simábbnak tűnik. A kocsi új erőre kapott. Köszönöm! Azt hiszem, veszek új üléshuzatokat és kárpittisztítót is. Talán, miután megjavultak a szivárgó üzemanyag-injektorok is.

Gyorsulási verseny a XADO-val

Vlagyivosztok „GT-club AUTO.VL.RU" — A sport- és félsport-autók rajongóinak klubja.. A klub alapvető célja az, hogy biztosítsa a sebesség és sportautók kedvelői számára a lehetőséget, hogy hasonló gondolkodású emberekkel találkozhassanak, versenyezhessenek és „kiengedhessék a gőzt". A klub rendszeresen szervez versenyeket a szuperdivatos motorverseny-típusban - a gyorsulási versenyben.

A képen látható versenyautó egy összkerék-meghajtású Mitsubishi Galant VR-4 Sport, 1194-es évjárat, V6 2000-es motor, Twin Turbo Intercooler, 240 lóerő tuning nélkül (normál gumikkal, standard levegőszűrővel, standard csatlakozókkal stb.) A gyorsulási versenyek nagy megterheléssel járnak, ami kihozza a gép jó és rossz tulajdonságait egyaránt. Ez a lehető legjobban mutatja meg a XADO-ban rejlő lehetőségeket. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy nem tuningolt szörnyetegek versenyeztek. A fő feladat az volt, hogy bebizonyítsuk, hogy minden átlagos gép teljesítményében rejlenek olyan lehetőségek, amelyeket a XADO elő tud hozni!
A revitalizálás előtt az autó 16,23 másodpercet futott. Ezután az autó minden lehető alkatrészét (motor, reduktorok, állandó szögsebességű tengely, kerékagy-csapágyak, hidraulikus gyorsítók) kezeltük a revitalizálóval, és a kocsi megtett 2 000 km-t. A következő versenyen a Mitsubishi 15,41 másodpercet ment! Gratulálunk kabarovszki barátainknak, és további sikereket kívánunk! - További információk: http://auto.vl.ru/gtclub

_________________________________________________________________________

A C-Cars TV kipróbálja a XADO-t

Nem tudtam elképzelni, hogy a XADO hogyan segíthetne egy vadonatúj kocsi esetében. A General Motors dollármilliókat költ arra, hogy az általuk gyártott motorból a legjobb teljesítményt hozzák ki. Kíváncsi voltam, hogy hogyan növelheti a XADO a motorom teljesítményét mindössze néhány gramm motorkezelő-anyaggal. A teszt idején mindössze 4 000 km volt az autóban. Miután kezeltük a kocsit XADO-val, újabb 4 000 km-en át figyeltük a fogyasztást. Egy tank üzemanyag hatótávolsága 12 km-rel nőtt. Meglepetten láttuk az eredményt, és másoknak is javasoljuk a XADO termék használatát. Ha egy vadonatúj gépen ilyen eredményt lehet elérni, el sem tudom képzelni, hogy mit tud a XADO egy öregebb kocsin.
Még egyszer köszönjük, hogy megismerkedhettünk a XADO termékekkel. - Frank Upton, C-CARS TV

mutasd a terméket

_________________________________________________________________________

Egy kis váltóművet kezeltem, amely plazmavágóból származó fémhulladékkal volt szennyezve. Az első tubus alkalmazása előtt 0.76 ampert és 47,2 °C-t mértem. Szóltam Jimnek, a karbantartók főnökének, hogy nézzen rá 30 perc múlva, és ismételjük meg a leolvasásokat. Míg mással foglalkozott, rajta hagyta az ampermérőt a motoron, és pedig ott álltam, és néztem, ahogy 20 perc alatt szépen lement 0,73 amperre. Amikor visszajött, emlékezett az eredeti mérésre, és ellenőrizte a mérőt, majd előrángatta az éjszakás karbantartó művezetőt, és megmutatta neki is az eredményt. Aztán ellenőrizte a hőmérsékletet is, ami 45,5 °C-ra esett vissza Mondtam neki, hogy van egy zsírzópisztolyom, amiben zöld zsír van (Helyreállító Zsír), és megkérdeztem, hogy szeretné-e, hogy megkenjünk vele valamit. Odavezetett egy 40 tonnás fém fékpofához, és megzsíroztuk. A fékpofa automatizált volt, bizonyos lépések megtételére programozták, úgyhogy lefuttatott 4 ciklust és azt mondta, hogy olyan jól működik, ahogy még sosem. Szombaton végigkezelik az összes fékegységet, és rendelt is zsírt mind a négy géphez, és váltóolajat három váltóműhöz. És ez csak egy kis része a telepen lévő gépeknek.

Ez szép eredmény ilyen rövid időn belül, egyértelműen látszik, hogy a váltómű mozgó alkatrészei között csökkent a súrlódás. Azonban azt is meg kell jegyeznünk, hogy ezek csak az első mérések voltak, az áramerősség és az üzemi hőmérséklet még tovább fognak csökkenni, mielőtt stabilizálódnának.

A váltón eredetileg 0,76 ampert mértünk, a 2005.03.02-ei leolvasás 0,70 ampert mutatott, ez kb. 10%-os csökkenést jelent. A kezdeti hőmérséklet tovább 47,2 °C volt, a 2005.03.02-ei leolvasás 42,8 °C-ot mutatott, ez is kb. 10 %-ot csökkent. A teljes karbantartó részleg egyetértett abban, hogy a XADO termékek használata pozitív eredményekkel jár. - Tim Christensen, Friction-EZE, Independence, KS

mutasd a terméket

_________________________________________________________________________

Az interneten találkoztam a Xado-val, miközben a slick 50 oldalt olvasgattam. A termék használata könnyű, és egyértelműen megszüntette a kocsim enyhe utógyújtását, és a motorzaj is gyorsan csökkent. A legnagyobb benyomást azt tette rám, hogy a feleségem a vásárlási körútja végeztével arról számolt be, hogy a kocsi "hihetetlenül simán fut és fantasztikusan gyorsul". Nem is mondtam el neki, hogy megvásároltam és alkalmaztam a Xado kezelést!! A jövőben is biztosan fogok Xado kezeléseket vásárolni, mert szeretek régi kocsikat vezetni. - Graham Cole - Wilkin

mutasd a terméket

_________________________________________________________________________

Jó érzés olyan céggel kapcsolatba kerülni, aki ilyen gyorsan válaszol a potenciális ügyfelek érdeklődésére, tapasztalatom szerint a legtöbb cég igen hanyag tud lenni az e-mailekkel, sokszor előfordult, hogy nem kaptam választ, rossz választ kaptam vagy 6 hét múlva érkezett meg a válasz, nem is kell mondanom, hogy aki válaszol, általában attól vásárolok, úgyhogy köszönettel tartozom a gyors válaszért - D. Davie

Egy automata váltós 2003-as 1.7cdi Mercedes Vaneónk van. A jármű elég nehéz (1600kg), úgyhogy tuningoltuk a motort, és 95-ről 120-ra növeltük a lóerőt. Aztán felfedeztünk egy másik problémát is. Az erőátvitel elég kicsi, és általában nem elegendő a megnövekedett teljesítményhez. Néhányszor nem sikerült a váltás, és hibaüzenet jelent meg a kijelzőn, "F" jelzéssel. Ilyenkor le kellett állítani a kocsit, 10 másodpercre levenni a gyújtást, majd újra kellett indítani. Valóban kellemetlen. Ekkor megrendeltem a Xado ATF-folyadékot, és betöltöttem a váltóműbe. A váltás simábban történik, mint korábban, és meglepetésemre azóta nem volt váltási hiba a kocsin. Valóban azt gondolom, hogy ez az egyik (ha nem "a") legjobb termék a piacon. Mielőtt Xado-ra váltottam volna, a Mercedes márkaszervizben cseréltük a váltómű-folyadékot, de nem történt javulás. Köszönjük - egy termék, ami működik. - Jonny Konradsen

mutasd a terméket

_________________________________________________________________________

Helló, megkaptam a Xado termékeket, hogy revitalizáljam a kocsim motorját. Eddig meggyőzött... a kocsi futása simábbnak tűnik, a motorzaj csökkent!...köszönöm. - Christopher Whitfield

mutasd a terméket

_________________________________________________________________________

Most már elhiszem! Szkeptikus voltam! De ez a termék működik! 1999-es V Ford Escort teherautó (55, nem turbó), 1800 Endura-D motorral, 145 039 megtett kilométerrel.
Mielőtt betöltöttem volna a xadót a teherautóba, rossz volt a teljesítménye, a végtelenségig tartott, mire felgyorsult 90 km/órára, és emelkedőn az a kis teljesítmény is meghalt. Éppen akkor cseréltem a motorolajat GTX Magnatecre, és lucas dízel injektor tisztítót is adtam hozzá, kevés eredménnyel. Aztán néhány nap múlva megérkezett a xado! A használati utasításnak megfelelően beletettem az első tubust, járattam egy kicsit a teherautót, és rögtön észre is vettem a különbséget, úgyhogy úgy döntettem, hogy megteszem az előírt kilométert, és beletettem a második tubust is, majd ismét követtem az utasításokat!! TE JÓ ÉG, MICSODA KÜLÖNBSÉG! Mintha új lett volna a teherautó... úgyhogy hozzáadtam a harmadik tubust is, és most imádom vezetni a kocsit, mintha új lenne, a motor szuperül fut, a hangja szép, a teljesítménye hihetetlen, még 150-nel is mentem vele (tudom, hogy nem szabad...), pedig azelőtt max. 120-at ment! Őszintén mondhatom, a cucc használt az öreg, kiszolgált kisteherautómnak, hogy meddig fog tartani a hatása, majd meglátjuk! Vettem üzemanyagszivattyú/injektor adalékot is: még ki kell próbálnom, de szeretném azt hinni, hogy ugyanolyan hatása lesz, mint a motorgélnek. Ha van, aki nem hiszi, küldjétek el neki az e-mailemet! Drágának tűnik, de aztán...! Egy vagyont költöttem más adalékokra, és nem csináltak semmit, szóval megéri az árát, és gondolkozom azon, hogy a következő olajcseréhez rendelek dízel motorolajat is. Köszönöm - Derek Watt

mutasd a terméket

_________________________________________________________________________

Miután leengedtem a régi olajat a Land Rover Defender LT77-ből, betöltöttem az új Xado 75W-90 Revitalizáló Olajat a váltóműbe. Azt állítja, hogy kijavítja/megújítja az érintkezési felületeket a normál gépkocsihasználat során. Ha ez tényleg így van, az forradalmi újítás az összes, az utcán szaladgáló, öregedő és nyikorgó landrover váltónak. Nincs olyan rossz formában a váltóművem, de az egyes és kettes közt van némi akadás, és a mindenki által emlegetett zaj is megvan, szóval a változás észrevehető lesz. Tehát betöltöttem az olajat és irány az út: 15-20 kilométer után el kellett ismernem, hogy az egyes és kettes közti akadás valóban javult egy kicsit, simább/folyamatosabb lett, és a váltóműből jövő zajok kevésbé fájdalmasak, de talán csak képzelem. Meg kell mondanom, nem vártam csodát, de az esetemben tényleg van észrevehető változás - hosszútávon még tesztelni kell!!
500 kilométerrel később - csendesebb, simább, egyenletesebb - általában nem ezeket a kifejezéseket használjuk, ha le akarjuk írni a Defender LT77-jének a viselkedését. De mérhetően jobbnak tűnik, majdnem kísértésbe estem, hogy kipróbáljam ismét a régi olajjal, de nem akarom visszakapni a régi, rángatós váltót!! Biztos, hogy ajánlani fogom minden Land Rover tulajdonosnak. - Neil Platts

mutasd a terméket

_________________________________________________________________________

SnipeX vélemények

„Eltart egy ideig, mire a végére jutsz a folyamatnak, de nagyon megéri. Egyértelműen ajánlom a terméket az NAHC tagtársaimnak."

„Azt hiszem, mindenki, aki ezt a terméket használja, jobban fog lőni. Egy új fegyveren használtam, pontosabb lett, és tisztítani is könnyebb."

„Ajánlom a terméket, mivel javítottam a találati pontosságomon, miután az utasítások szerint alkalmaztam a XADO SnipeX gélt a puskámon. A termék segítségével jobban fogsz lőni, így sosem kell majd magyarázkodnod a barátaidnak, hogy azért nem találtál, mert a fegyver félrehordott.”

„Nagyszerű termék, beváltja, amit ígér, és amire szükséged van, ha követed az utasításokat.”

„A SnipeX használata könnyű, nem tart sokáig a puska kezelése. Egyben jó alkalom is arra, hogy lőj néhányat."

„Összehasonlítottam a céltáblát a használat előtt és után, és elmondhatom, hogy volt különbség a pontosságban. A termék alkalmazása után sokkal közelebb voltak egymáshoz a találatok, mint előtte. Ha az Ön lőfegyvere kopottabb vagy elhasználódottabb, valószínűleg még feltűnőbb lesz a változás. A puskámat csak vadászatra használtam, és évek óta használom. Bár a lőfegyverem nem volt nagyon kopott, mégis látszott a javulás. Mindenkinek ajánlom a terméket, aki növelni szeretné a lőfegyvere pontosságát."

„Néhány lövés után már meg is nőtt is a pontossága."

mutasd a terméket

 

Hírek, Cikkek

 • Hatékonysági tanúsítvány
  Hatékonysági tanúsítvány A mellékelt jegyzőkönyv hat diesel tehergépkocsi, 3 éven át tartó vizsgálatát tartalmazza. Az összefoglaló  eredmény szerint a …
 • Toronyóra
  Toronyóra Erősebb az idő vasfogánál! A XADO revitalizáló szer egy egyedülálló műkincs, Európa talán legöregebb működő…
Összes cikk
xado.com

Kosár

 x 
A kosár üres

Belépés

XADO Revitalizálók

Xado Katalógus

Zetor traktor

;