Ipar

Xado termékek ipari felhasználásra

Zsírok Olajok Revitalizálók

A xado revitalizáló termékek ipari alkalmazása valódi energia- és erőforrás megtakarítást eredményez.Az ipari termelő vállalatoknál elért eredmények különösen szembetűnőek, mert egy 1%-os megtakarítás mögött is óriási, valós pénzösszegekről lehet szó.

Az ipari berendezések revitalizálása átlagosan 10-15%-al csökkenti az energiafogyasztást és az erőforrás felhasználást!

Tételezzük fel, hogy szükségessé válik egy berendezés vagy gép felújítása. Revitalizáló szerek használatával a gépegység felújítható; sok esetben nincs szükség nagyjavításra, pótalkatrészek beszerzésére, javítási munkaköltségek vállalására. Vagy még jobb eset ha nincs szükség új gép beszerzésére – így gyakorlatilag majdnem ingyen kap egy új berendezést!. Ön csak a revitalizáló szert fizeti ki, és átlagosan a rezsiköltség15%-át is megtakaríthatja.

Az alábbi szerelvények kezelhetők revitalizáló szerrel: Benzin és dízelmotorok henger/dugattyú felületpárjai, a főtengely csatlakozó fogaskerekei; az erőátviteli rendszerek fogaskerekei és lánchajtásai; golyós és siklócsapágyak; hidraulikus szivattyúk és hidromotorok, szerszámgépek, stb., röviden minden, nagymértékű koptató hatásnak és súrlódásnak kitett alkatrész.

Példák xado revitalizálók ipari alkalmazására

,

Hírek, Cikkek

  • Interjú Béza Dániel autószerelővel
    Interjú Béza Dániel autószerelővel ► Mióta használsz Xado motorolajokat? Körülbelül másfél éve. Tavaly szezon elején kezdtük el használni elsősorban négyütemű…
  • Anti-aging
    Anti-aging Ami az autódnak is jár Egy kis ráncfelvarrás sosem árt. Az optikai tuning azonban még…
Összes cikk
xado.com

Kosár

 x 
A kosár üres

Belépés

XADO Revitalizálók

Katalógus 2011-13

Zetor traktor

;