Ipar

Xado termékek ipari felhasználásra

Zsírok Olajok Revitalizálók

A xado revitalizáló termékek ipari alkalmazása valódi energia- és erőforrás megtakarítást eredményez.Az ipari termelő vállalatoknál elért eredmények különösen szembetűnőek, mert egy 1%-os megtakarítás mögött is óriási, valós pénzösszegekről lehet szó.

Az ipari berendezések revitalizálása átlagosan 10-15%-al csökkenti az energiafogyasztást és az erőforrás felhasználást!

Tételezzük fel, hogy szükségessé válik egy berendezés vagy gép felújítása. Revitalizáló szerek használatával a gépegység felújítható; sok esetben nincs szükség nagyjavításra, pótalkatrészek beszerzésére, javítási munkaköltségek vállalására. Vagy még jobb eset ha nincs szükség új gép beszerzésére – így gyakorlatilag majdnem ingyen kap egy új berendezést!. Ön csak a revitalizáló szert fizeti ki, és átlagosan a rezsiköltség15%-át is megtakaríthatja.

Az alábbi szerelvények kezelhetők revitalizáló szerrel: Benzin és dízelmotorok henger/dugattyú felületpárjai, a főtengely csatlakozó fogaskerekei; az erőátviteli rendszerek fogaskerekei és lánchajtásai; golyós és siklócsapágyak; hidraulikus szivattyúk és hidromotorok, szerszámgépek, stb., röviden minden, nagymértékű koptató hatásnak és súrlódásnak kitett alkatrész.

Példák xado revitalizálók ipari alkalmazására

,

Hírek, Cikkek

  • Dakar 2014
    Dakar 2014 Dakar 2014 A XADO Chemical Group 2014-ben saját csapattal indul a legendás Dakar rallyn. 2004…
  • Vitalitás a motornak
    Vitalitás a motornak újjászületés az elkopott alkatrészeknek Aki ért az autókhoz jól tudja, működés közben egyes fém alkatrészek…
Összes cikk
xado.com

Kosár

 x 
A kosár üres

Belépés

XADO Revitalizálók

Xado Katalógus

Zetor traktor

;