ATF III/IV/V 1L

XADO 20129
PDFNyomtatás
Webshop ár: 4479 Ft

Raktáron
Leírás

ATF III/IV/V 1l

1 liter
Szintetikus automata váltóolaj

A XADO ATF III/IV/V univerzális, szintetikus olaj automata váltókhoz. Kifejezetten a vezetõ autógyártók automata váltós, modern ( 2003 után gyártott) jármûveihez készült (General Motors, Ford, Chrysler, BMW, Toyota, Nissan, Mitsubishi stb.).
Az olaj univerzális felhasználású, biztosítja az amerikai, európai, japán és ázsiai autók automata váltóinak maximális megbízhatóságát. Az olaj fémkerámia felületképzõ adalékot tartalmaz, kompenzálja a váltó alkatrészeinek kopását, és biztosítja az automata váltó maximális élettartamát. XADO kerámia motorolaj fémkerámia felületképzõ adalékának  szabadalmazott formulájának köszönhetõen meghosszabbított élettartam, komfort, sima váltás biztosítható.

TOVÁBBI ELÕNYÖK:

    *  A stabil súrlódási tulajdonságoknak köszönhetõen az olaj nagyon könnyû és sima váltást tesz lehetõvé még hosszú használat után is;
    * Javítja a váltó és a hidraulikai rendszer pontosságát, kényelmes vezetést biztosítva; Hosszú élettartamú olaj, és nem kell cserélni az automata váltók teljes élettartama alatt.
    * A XADO Atomic Oil ATF III/IV/V teljesen szintetikus bázis olaja nagyon magas hõ- és kémiai stabilitással rendelkezik,  biztosítva a maximális élettartamot.

Mûszaki adatok

Sûrûség 20°C-on,       0.840 kg/l
Viszkozitás 100°C-on,  7.7 mm2/s
Viszkozitás 40°C-on,   33.0 mm2/s
Viszkozitás -40°C-on,  <2000 mPas
Viszkozitási index     215
Gyulladáspont, °C      181
Dermedéspont, °C       <-48

Megjegyzés: A fentiek tájékoztató jellegû átlagadatok.

Adatlap letőltése PDF

/ , /

Hírek, Cikkek

  • Mottec Lánc spray
    Mottec Lánc spray Miért különleges a XADO - Mottec Professional - lánc spray? Csak a  Xado- Mottec Professional-lánc…
  • Xado Maximum hatásvizsgálata
    Xado Maximum hatásvizsgálata XADO Maximum Diesel Truck hatásvizsgálata Volvo 670 Cummins diesel motorja 1,2 millió km futásteljesítmény után…
Összes cikk
xado.com

Kosár

 x 
A kosár üres

Belépés

XADO Revitalizálók

Katalógus 2011-13

Zetor traktor

;